Internationellt välkänd författare – varför naturmedicin?

Mark Sircus är amerikanen som emigrerade till Brasilien där han fann meningen med livet och även sin livsuppgift: att sprida kunskap om naturlig hälsa ofta med metoder var och en kan göra hemifrån.

Mark är en man som alltid låtit hjärtat leda honom på livets väg. I kombination med en rebellisk läggning har det visat sig vara en lyckosam väg.
Sedan Mark i ung ålder blev andligt intresserad ökade hans medvetenhet vilken stundtals kunde göra honom upprörd över hur saker och ting såg ut i världen. Framförallt var ilskan stor mot det egna landet USA där kapitalet styrde och många hemlösa fyllde gatorna. Han var upprörd över läkemedelsföretagens enorma makt och över den ruttna politiken; hur man genomförde krig efter krig med stöd av media som förde människor bakom ljuset.

Denna rebelliska ådra har hängt med honom sedan dess. Det var den som, enligt hans egen utsago, ledde honom in på den naturliga medicinens väg. Han började tidigt uppmärksamma hotet mot folkhälsan från kemiska läkemedel och vacciner. I och med att han genomskådade maktens och industrins intressen sökte han parallellt alternativ. Vad kunde vara mer naturligt än att skriva om magnesium, bikarbonat, hydrogenterapi, och medicinsk cannabis?

AlmaNova träffade Mark Sircus i hans hem i Brasilien. Läs hela artikeln om honom här: