Kärleken segrade över Coroniseringen av världen – åtminstone under konferensen i Örebro den 12-13 september. Michael Oddane och Joanna Vieten går i täten för att visa vägen ut ur kaos och leda oss in på hoppets väg!

Följande är en resumé av eventet som hölls i Globen, Örebro den 12-13 september. För att läsa mer om de olika talarna, bli prenumerant på AlmaNova!

När ljuset sattes på Coronan i London och Berlin den 29 augusti så avslöjades att det allra mest var en av ondskan framkallad plandemi. När man föjde upp med ett fullpackat Globen i Örebro i mitten av september så raderades även skuggan av de onda krafternas mörker bort. Ljuset flödade mellan alla de 400 åskådarna och de nio på scenen, som trollband auditoriet. Vilken framgång! Ett gigantiskt kvantsprång i ljusets riktning för alla de som var på plats. Fortsättning följer, för de 300 som köpt streamingsrättigheter hemma vid datorn kunde också följa – och de hade delat med sig. 6000 såg konferensen live. I efterhand om några veckor eller så kan alla få tillgång till alla föredragen gratis på nätet via arrangörerna WakeUp Globe.

Men det var bara vi som var på plats som blev genomströmmade av den samhörighet, kärlek och fasta beslutsamheten att vara osvenska och avbryta vår utförsbacke av samhällsavveckling och träda in på en helt ny väg. Paradiset ligger öppet.

Alla talarna hade sökandet efter sanningen med i sina framföranden. En del använde sig av humor som Lou Rossling som efter cirka 40 år som lärare kunde konstatera att det var hon som hade lärt sig mesta av barnen – än tvärtom. De hade ju ännu inte blivit berövade på sin inre naturliga.

Lou Rossling jublar över publiken som var den mest kärleksfulla hon upplevt
Juri Lina trollband publiken med både klokhet och eftertänksamhet

En annan gren av verkligheten som deltog var Jüri Lina. Han var den som med perfektionen dök ner i de dolda arkiven och fann belägg för att den historieskriving vi fick lära oss i Lou Rosslings skola ofta hade mycket litet med sanningen att göra utan mer var ett beställningsverk av de som vann de historiska slagen. Det är ju segraren som skriver historien. Lina är den som skriver den sanna historien.

Joanna Vieten och Michael Oddane som driver den Webbaserade folkrörelsen Wake Up Globe annonserade på scenen om sitt kommande bröllop – allt i kärlekens tecken!

Den viktigaste kraften bakom detta kompletta arrangemang var WakeUp paret Joanna Vieten och Michael Oddane. Joanna höll samman med bravur och kärlek hela eventet med sådan innerlighet att det avslutades med en dansande våg av uppvaknande. Annars var det Michael Oddane som inledde med att förklara hur han efter det att de tekniska felen förstört alla hans bilder till föredraget hämtade kraft från sitt inre. Han hade fått både kraft och förmåga att också påverka vår omvärld för oss alla – i ett helt nytt uppvaknande.  Både Joanna och Michael fick sin förmåga testade då den ena kvällen en polispatrull hade kommit till platsen. Men deras lugnande inverkan tog polisen till sig.  Vi var ju 450 på plats utan vare sig att hålla distansen eller med munskydd på. Och till råga på allt så fanns det en handfull med 70+-ingar i lokalen. Michael bekräftade för mig att polisen helt enkelt handlade korrekt. De hade blivit upplysta av folk i närheten att det pågick ett mystiskt arrangemang i Örebros brunnspark och se, då kollade de upp. Det är just så vi vill se den svenska polisen agera var Oddanes ord.

Den fd snuten Conny Andersson talade ödmjukt om nödvändigheten av moral och sanning inom myndigheterna och samhället i stort.

Bland talarna fanns också en före detta polis, fast han kallar sig hellre snut och det är Conny Andersson:  Hans ambitioner var att i sin yrkesroll upprätthålla moral och dess skrivna formuleringar dvs lagen, men när han gjorde detta och försökte spåra brottslingar väckte hans nit ont blod hos chefer i så gott som alla led ovan honom. Dessa chefer ville också disciplinera den unge snuten Conny med förtal och rena rättsprocesser.

För Conny ledde detta till att en alarmklocka började ringa samtidigt som han fick genomgå flera trauman. Men motstånd väcker sanningen och hjärtats kraft tar vid.  Så när vi frågar Conny om han inte skulle kunna tänka sig att han skulle kunna få bli riktig chef för hela poliskåren och bli inrikesminister så kan han acceptera en sådan post.

Det blev hett på scenen när Ole Dammegård dammade av sina memoarer och bjöd publiken på sin livshistoria.

En annan som också levt ett farligt liv var Ole Dammegård som redogjorde för sin livresa. Han har ju gjort sig ett känt namn genom att kunna läsa de tecken som ondskans krafter brukar placera ut när de utför false flag-operationer.  Från att intresset väcktes vid Kennedymordet har det blivit många undersökningar via Palmes bortgång och den 11 september till otaliga “terroristdåd” runtom i Europa. Kortfattat kan han slå fast  att det är den officiella förklaringen som varit den som varit längst ifrån sanningen.

För Dammegårds del blev Örebroeventet den verkliga vändpunkten i svenskt sammanhang. Från att samlas några tiotal åhörare i undangömda källarlokaler fick han nu den enorma uppvaktning han verkligen förtjänade. Det var därför en mycket optimistisk Dammegård som ville ställa maktpyramiden upp och ned med spetsen nedåt. För i spetsen sitter en liten ond maktelit som egentligen borde tryckas ned. Framförallt så består pyramiden till allra största delen av människor som har potentialen att bli fria, kärleksfulla människor om de bara frigör från ondskans grepp. De som utgör pyramidens bas ska vara högst.

Fd idrottaren Lennart Matikainen kunde med kraft förmedla vikten av att leva i sitt hjärta.

Bland föredragarna fanns också Lennart Matikainen, för mig ett välkänt ansikte i SwebbTvs kanaler. Här visade han upp en mycket mer mångfasetterad bild av sig själv. Han erkände också de passager han gjort i livet. De passager som han passerat med allt mindre rädsla. Det viktigaste han hade att förmedla var när han kastade av sig den hjälm som tyngde honom från hans idrottskarriär. Det var när han fick bort “vinnarskallen” som han kunde återvinna en unik självkänsla, där han delade med sig till sina medmänniskor – istället för att besegra dem. Matikainens professionella sida kom också upp där han fungerat som coach för både grupper och för utsatta människor  längst ned på samhällsstegen. Så därför fick han också vid den avslutande frågestunden den hedrande frågan: “Skulle du kunna tänka att dig att vara coach för en helt ny heterogen samling med ministrar i en ny svensk regering, dvs vara en statschef = statsminister. Matikainen log åt frågan, men egentligen skulle den frågan istället ställas till svenska folket. För de som lärt känna honom skulle det förmodligen bli ett rungande ja.

Lou Rossling visar vilken väg vi alla ska gå – kärlekens väg!

På programmet hade arrangörerna mycket tänkvärt citat: “Även om du utgör en minoritet som bara utgörs av en person, så är sanningen fortfarande sanningen!”                         Citatet är från Mahatma Gandhi, den indiske frihetshjälten som med hjälp av olydnad hos nästinitll alla indier lyckades kasta ut deras förtryckare – de engelska imperialisterna.  Men Gandhi lyckades väcka upp sina landsmän.

Vi vet att Oddannes motto är möjligt: WakeUp Globe. Man lyckades väcka upp alla de fyra hundra hjärtan i Örebros Brunnspark – i just festlokalen Globen.

Av Ingemar Ljungqvist

För att läsa mer om de olika talarna bli prenumerant på AlmaNova: