Erik Enby hyllar i detta klipp Ingemar Ljungqvist, chefredaktör för papperstidningen AlmaNova, tidigare chefredaktör och grundare för 2000-Talets Vetenskap, som den person som hjälpt honom allra mest för att sprida hans upptäckter.

Ingemar Ljungqvist petades under hösten 2016 bort från sin över 20 år långa post som chefredaktör. Allt arbete han lagt ner i över 20 års tid för tidningen och 25 års tid för föreningen SARA ignorerades totalt av de andra styrelsemedlemmarna.

Inför Föreningens SARAs årsmöte i Göteborg den 25 mars uppmanar vi samtliga medlemmar i Föreningen SARA att delta och rösta för Ingemars fortsatta medverkan i den förening och den tidning som han skapade. Erik Enby talar för Ingemar – gör detsamma genom att låta din röst höras!

Klippet är en del av dokumentärfilmen “Cancer och mikrober” med Bla Erik Enby. I filmen – medverkar även den amerikanska läkaren och författaren Alan Cantwell, indiske cancerläkaren Ramesh Chouhan och bulgariska medicinska doktor och forskaren Nadya Markova.

https://youtu.be/Aeqq6fAc9KI