Förra året arrangerade Michael Oddane tillsammans med sin blivande fru Joanna den fantastiska Wake Up galan i Örebro en vacker septemberweekend. Då var AlmaNova enda press på plats. Då bröt man också med råge mot allt vad pandemilagarna heter. De poliser som då besökte stället pacificerades av det lugn som Michael och Joanna utstrålade.

Christoffer Lundquist (fd Roxette) slår an tonen för Michael Oddane, Joanna Oddane, Lou Rossling, Susanne Björklund och Conny Andersson

9/11 20 år på dagen                                                                                                   I år slogs portarna åter upp i september, ja till och med startade man på 20-årsdagen av den 11 september. Den operation vid World Trade Center som skulle vara det definitiva startskottet för sista fasen i Globalisternas totala  maktövertagande. Därför hade konferensen fått tilläggsepitetet “Med ljuset riktat mot skuggorna”. Men nu var de tu ett. Arrangörsparet Joanna och Michael hade inför gud bestämt sig att bli ett äkta par. Grattis.

Söder om landsvägen                                                                                                 Denna gången hade man placerat arrangemanget söder om landsvägen strax utanför Svedala och Malmö. Och denna gång hade flera ur den alternativa pressen dykt upp. Under mellantiden hade dock mainstreammedia dykt upp och som vanligt skändat flera av deltagarna i Malmö, inte minst hade de försökt hänga ut skuggorna hos Michael Oddane.

Spännvidden var styrkan                                                                                Sammantaget kan det gott beskrivas att den sexton personer stora talarlistan och deras ämnesområden hade en enorm spännvidd, från symboliken i globalisterna och frimurarnas byggnadsverk till orgasmens betydelse i det verkliga kärleksmötet. Däremellan avhandlades det mesta från hur man behandlat virussjukdomar – som inte varit från virus – till hur Wallenbergarna historiskt redan hade sina fingrar i smeten när man dränkte det kinesiska folket i opium redan under 1800-talet.

Heiko Schöning, Tyskland och med i styrelsen för World Freedom Alliance

Tre internationella talare                                                                                             Man hade också tre internationella gäster på scenen. Mads Palsvig, från Köpenhamn, som tidigare varit finansman i storbankerna, redogjorde för sitt uppvaknande och skissade på ett alternativt samhälle – inte minst i hans danska partibygge JFK21 – där pengarna och bankerna ska vara under folkets kontroll. Inte som nu: ett medel för att dominera folket. Från Tyskland kom Heiko Schöning som med sin historia om hur man i samband med 9/11 också passade på att skicka runt Antraxbakterier i amerikanska brev. Han kunde avslöja att en av huvudmännen i den iscensatta falska flaggoperationen 2001 var Bruce Ivins. Han var medlem i gruppen Emergent Bio Solutions. Samma grupp återkommer nu under Coronahysterin och visar återigen prov på “Lösningar”. De har faktiskt monopol på flera av de förekommande vaccinerna såsom Astra Zenecas. Sitt detektivarbete redovisar Heiko Schöning i sin bok Game Over och skulle den uppmärksammas mer så är spelet slut för maffian. Den tredje var dansken Lars Muhl som i toner och ord begeistrade publiken med sitt andliga budskap.

Tokyo-OS blev omnämnt                                                                                            Flera av talarna i Svedala gjorde värdefulla repriser från sina framträdanden i Örebro. Hit hörde kvartetten Conny Andersson, Lennart Matikainen, Ole Dammegård och Lou Rossling. Lou Rossling hade dock lagt till ett förnämligt minne från olympiaden i Tokyo och det var när höjdhopparna beslutade i den dramatiska finalen att bryta mot den olympiska traditionen att bara en segrare kan koras. De slutade hoppa och på så vis fick de dela på guldet. Ur Lous perspektiv var det också en seger för hela mänskligheten. Det är inte nödvändigtvis så att man ska dela in oss i vinnare och förlorare. Vi kan alla gemensamt känna oss som segrare. Nygammal från Örebro var Michael Oddane själv. Men denna gången hade han – kanske med möda – valt att gå in i skuggorna och just på 20 årsdagen av den 11 september belysa händelsen vid World Trade Center som den verkligen var. Ett skådespel för folket för att sedan kasta sig över flera arabiska stater för att krossa deras länder, deras folk och inte minst deras ekonomier. Precis detta som spillde över på Europa med jättestora flyktingströmmar.

Anders Sydborg, som bekämpar de artificiella e-m fälten

Anders Sydborg                                                                                                         Det fanns också två “nykomlingar” på Wake Up galan. Båda hade intresserat sig för de elektromagnetiska fält som omger oss. Mannen som stod för de artificiella sådana var Anders Sydborg. Hudflängd, upprepat attackerad av polisen och flera gånger mordmisstänkt berättade han om sitt dramatiska liv i jakten på pengar. Men efter en andlig sejour verkar han nu bestämt sig för att gynna mänskligheten istället för att samla på sig privata slott. Hans insatser mot den nya generationen av mobilstrålning i form av 5G ser han som ett försök av eliten att dominera resten av mänskligheten. Han jämför sig gärna med Alex Jones och David Icke som en fighter för ett samhälle utan förödande teknokrati vare sig det gäller digitala pengar eller trådlös, konstgjord påverkan på vårt inre.

Susann Björklund som delar med sig av de universella e-m (skalära?) fälten.

Susann Björklund, de universella fälten                                                                   Susann Björklund är en komet i dubbel bemärkelse på den svenska berättarscenen. Hennes analyser av tillståndet i vår nutid är fantastiskt träffsäkra. För henne är det tydligt att bakom knuten hägrar ett stort universellt ljussken som väntar på oss, men att för att nå dit tvingas vi först gå igenom ett brutalt hårt mörker. Men hon är bergfast att målet finns där och hennes berättarteknik lämnar knappast någon oberörd. Det skänker de lyssnare som också tänker själv – helst då med hjärtat – mängder med kraft och styrka att vara de som blir ledstjärnor för den nya världsordningen. Den Världsordning som vi själva upprättar. Den världsordning som innefattar alla goda ideal och egenskaper som vi bär inom oss alltsedan vi uppstod som levande varelser på båda denna planet eller i ett universum. Detta kan helt slå undan fötterna på den “Den stora återställaren” som proklameras från World Economic Forum i Davos. För den som inte redan lyssnat på Susanne Björklund så leta upp flera av hennes framträdanden på Internet. Hon ger både såväl personliga konsultationer för att stå emot omvärldens förtryck, samtidigt som hon visar på utvägar där vi tillsammans går vidare mot en befrielse.

Två sanningssökande alternativjournalister tillsammans med Mads Palsvig, Danmark

Till nästa evenemang                                                                                                                För oss som var där – en skara som närmade sig 600 personer – var konferensen en upplevelse värt allt beröm.  Fast vi ska ändå ge viss konstruktiv kritik som arrangörerna kan ta med sig till nästa möte.  Det är en oerhörd stor risk att man i ett svenskt perspektiv låter sig styras för mycket av Jantelagen, och att därmed exkludera de som med sitt beteende så starkt  bryter mot Jantelagen att de helt enkelt exkluderas från att stå upp på scen och framföra sitt budskap. En sådan speciell svensk-dansk personlighet är läkaren Mikael Nordfors som är den inom sitt skrå som allra mest stått upp för den livräddande medicinen för de som ändå drabbats av Covid-19. Nu var Mikael Nordfors närvarande som publik större delen av tiden men missade faktiskt slutfasen, då faktiskt publiken nästintill mangrant stod upp för Nordfors i ett upprop därför att han bara några dagar tidigare blivit kvitt sin legitimation. Han bör äras och kallas till scen nästa gång Wake Up Globe kallar till möte.  Ett annat tips till arrangörerna är att också lägga till några timmar med regelrätta workshops där man förmedlar den egna aktivisterfarenheten till varandra. Jag hoppas därför att för de allra flesta i publiken fanns just de människor som åker fram till vaccinationsbussarna ute på gymnasierna , de som delar ut flygblad och anordnar gatumanifestationer inte minst  för barnens rätt att slippa vaccinationer. Att således varva lyssnande med aktivitet hade varit ännu mer fantastiskt.

Ingemar Ljungqvist, AlmaNovas utsände