Luc Montagnier, vann Nobelpris i fysiologi eller medicin i 2008 för upptäckten av HIV

Nu börjar forskarna bryta tystnaden om Coronavirusets ursprung. Flera indiska forskare har tidigare påvisat att flera gensegment i SARS2/Covid-2019 har delar från HIV och andra virus. Något som tyder på att flera rekombinationer utförts.

Var har detta skett? Två möjligheter är för handen. Ettdera i naturen eller på laboratorium. På biovapen laboratoriet i Wuhan har forskaren Shi Zhengli med bla forskningmedel från Anthony Faucis i NIAID i USA under tiotalet år arbetat med dessa rekombinerade virus och även hur de uppträder i fladdermöss.
Nu tar världens största auktoritet Nobelpristagaren Luc Montagnier bladet ur munnen. Luc Montagnier var tillsammans med Francoise Barré Sinoussi först i världen att finna HIV i en patient 1983. Nobelpriset fick de först 2008.
I en fransk radiointervju från den 16 april säger han att ett sådant virus som  Coronaviruset inte kan uppkomma i naturen. Det kan bara åstadkommas i ett laboratorium: https://www.zerohedge.com/health/covid-19-man-made-virus-hiv-discoverer-says-could-only-have-been-created-lab
Se även TV-inspelning med undertext på engelska där Montagnier bekräftar det:
Eftersom Luc Montagnier också lämnat skolmedicinen bakom sig och istället undersöker homeopatins förträffligheter riskerar han att få utstå samma öde som C-vitaminets vapendragare Linus Pauling. Dvs stoppas undan av dagens hierarki av “experter”.
Här finns de två intervjuerna på franska med och om Luc
Av Ingemar Ljungqvist
För att veta mer – bli prenumerant på AlmaNova: