Missa inte WakeUpConference nu till helgen!

Efter succén i Örebro i höstas är det dags för en ny WakeUpConference. Tiotusentals svenskar har sett första konferensen och många har uttryckt sin förtjusning att vi har en svensk konferens som handlar om sanning och spirituell utveckling.
15 föreläsare kommer under konferensen delge sin viktigaste kunskap för att vi skall förstå den skakiga tid vi befinner oss i och dessutom kunna växa och bli starkare än någonsin.
Fokuset för konferensen är personlig och andlig utveckling genom just en större förståelse kring tiden vi lever i. Det blir även spännande personliga historier som ger ytterligare insikter och där många nog kan känna igen sig på sina livsresor.
Det är stora saker som händer i vår värld och tiden vi nu går igenom handlar mer än någonsin om expansion, kunskap och högre förståelse. Precis som förutspått kring den här tiden så sveper det andliga uppvaknandet över jorden och människor ändrar sina liv efterhand som de förstår livet på ett nytt sätt.
De som styr så negativt som man nu gör har under mycket lång tid gömt det andliga i syfte att kunna kontrollera befolkningarna, men nu är det tid för en positiv förändring!
På grund av omständigheterna är konferensen helt digital denna gången men de flesta föreläsare kommer att befinna sig på samma plats för professionell filmning på scen. Det blir också separata intervjuer på plats.
När? Lördag 27/3 12:00 – 20:00 och Söndag 28/3 11:00 – 20:00.
Pris? 399.- för en inloggning. Vill man göra det extra trevligt så träffas man flera och tittar tillsammans. Man kan se eventet live eller senare hur många gånger man vill fram till 1:a Juni. Sändningen sker direkt på vår hemsida.
För er som har dålig ekonomi: Exempelvis pensionärer eller arbetslösa kan vi erbjuda ett reducerat pris på 200:-. Hoppas alla hanterar detta erbjudande respektfullt och endast ber om reducerat pris om behov verkligen finns. Om ni har behov av reducerat pris kontakta Joanna på wakeupfriends@protonmail.com
Varmt välkomna till en spännande helg!