I julinumret av AlmaNova lyfter vi fram de starka kvinnorna i ljuset. Därav titeln – Kvinnlig intelligens.

Först ut är Susanne Johansson som med sin egenutvecklade lasermetod hjälpt åtskilliga tillbaka till ett friskt liv. Ändå sitter hon idag i fängelse med en dom på 2,5 år hängande över sig. Är det här en häxprocess i modern tappning?

Annika Dopping är TV-kvinnan som med sin starka drivkraft inspirerar människor till att ifrågasätta industrins intressen. Hon tror på hållbarhet, integrativ medicin och ödmjukhet. För AlmaNova avslöjar hon vilka hjältar som format hennes liv.

Water Research Lab i Tyskland forskar Alexander Tournier på homeopatins verkan på vatten. Han drivs av en stark vilja att vetenskapligt bevisa att vattnet har ett minne och hur vatten kan binda till sig homeopatiska medel.

Kimchi – supermaten som du lätt bli beroende av. Varför äter Koreaner sedan urminnes tider denna enkla rätt och vad har den för hälsoeffekter? AlmaNova fördjupar sig i denna hälsorätt och förmedlar hur du enkelt gör din egen Kimchi.

Ronny Magnusson berättar hur han genom AlmaNova fick reda på om homeopatins verkan mot depression. Här berättar han om sin egen väg tillbaka till livet från 8 års utbrändhet.

Cancer i perspektiv – AlmaNova granskar hur flera svenskar som verkar vara nära att lösa cancerns gåta stoppas någonstans längs vägen.

Ozon – en molekyl med hälsopotential. Ozonet, som är en vanligt förekommande behandling utomlands, kan ta död på både mikrober, virus och andra patogener. AlmaNova beskriver hur den fungerar och verkar genom en svensk doktors perspektiv.

Självläkning – med Joe Dispenza. Den världsberömde Joe Dispenza som själv läkt ut 6 krossade revben berättar öppenhjärtligt för AlmaNova hur självläkning egenligen går till på cellnivå.

Det tar bara 3 minuter att bli prenumerant på AlmaNova. Hur? Klicka här: