FRÅN FRÖ TILL HUS-

FRAMTIDENS HAMPAHUS

Finns det ett material som kan göra att människan kan leva i symbios med sin inomhusmiljö, omgivande natur och planeten? Ja, nu är tiden mogen för att höja människors medvetenhet kring de material vi har i våra väggar, och i våra hem, för att ersätta dem med ett naturligt alternativ – hampa.

LOU ROSSLING –

OM KONSTEN ATT SPRÄCKA SINA SPÖKEN

Lou Rosslings bok “I ljuset spricker alla spöken” kan ses som en handbok i personligt växande och en vägvisare för att leda människor ut ur sitt eget personliga mörker.

Med hennes liv som exempel kan vi lära oss lägga fokus vid våra inre spöken och befria oss från dem.

NYTT FUNKTIONSMEDICINSKT CENTRA I STOCKHOLM –

FRÅN SYSTEMET TILL EGEN KLINIK

Isis Amer-Wåhlin är gynekologen med en lång erfarenhet bakom sig som både läkare och forskare. Hon såg ett skriande behov bland sjukvården, som ledde till att hon förverkligade sin dröm om att hjälpa sina patienter utifrån ett helhets-perspektiv.

DE ORÄTTVISA –

PCR-TESTERNA GRANSKAS

AlmaNova granskar 11 europeiska länders hantering av PCR-testerna. Vad kostar testerna för varje land och varför har det blivit så orättvist trots att Sverige är med i EU?

LÄSARNA TIPSAR –

HUR STÄRKER JAG MITT IMMUNFÖRSVAR?

Yogaläareren Vijaya Stochholm som bor utanför Nyköping tipsar om sin egen livsstil som håller henne i form, hälsosam och ung.

Vijaya får inleda AlmaNovas nya artikelserie: “Hur stärker jag mitt eget immunförsvar?”

KLORDIOXID – FÖRBJUDEN HÄLSA

Ett enkelt ämne och med enorm potential att hålla kroppen fri från invaderande patogener är klordioxid, med kemiska beteckningen ClO2. I sitt rena tillstånd är det en gas men blir det lite kallare så går det över i en vätskefas. Vanligast för olika bruk är att man låter klordioxiden lösa sig i vatten. Där är den känd för att ha mycket mycket antibakteriella och svampdödande egenskaper.

HELHETSTÄNK OM PLANETEN

Fler och fler oroas över de många kemikalier och gifter som finns i vår omgivning och som påverkar vår hälsa negativt. Men oron kan lägga sig om man gör de medvetna valen och investerar för att själv ta ansvar för att leva så giftfritt som möjligt. Det finns nämligen produkter med ett holistiskt tänk – som är hälsosamma för oss människor och även planeten.

BOKRECENSIONER

VI RECENSERAR 3 BÖCKER                                                                                           på TEMAT CORONA

Bland dem den mycket omdiskuterade boken “Varför det mesta du vet om Covid-19 är fel” skriven av den svenska läkaren Sebastian Rushworth. Hans erfarenhet från en svensk Covid-avdelning och statistiken stämmer inte med den bild som mainstream media förmedlar. Vem ska man tro på?

SVERIGES FÖRSTA FILM OM MEDICINSK CANNABIS

-HOLY HOLK LANSERAD

Anna fick upp ögonen för Cbd-olja och medicinsk cannabis 2017 när Läkemedelsverket med alla medel försökte stoppa en produkt som enligt tidningen Dagens Medicin är overksam, men som olika medicinbolag numera slåss om att vara först att bevisa verksamt för olika åkommor. Varför vill man till varje pris stoppa en naturmedicin? Hur ser det ut på andra håll i Europa?