Följ med på ett spännande helgseminarium med Bruce Lipton i Stockholm.

Under detta seminarium i två dagar får du möjlighet att lära av den världsberömda experten Bruce Lipton, Ph.D., bästsäljande författare till ”The Biology of Belief”. Han kommer att guida dig på en fascinerande resa som utforskar sambandet mellan biologi och trosystem.

Detta seminarium ger en unik möjlighet att fördjupa sig i vetenskapens och andlighetens världar och sammanfläta klyftan mellan kropp och sinne. Genom presentationer, interaktiva diskussioner och praktiska övningar kommer Bruce Lipton att rusta dig med kunskap och verktyg för att stärka din personliga utveckling och välbefinnande.

Missa inte chansen att vidga din förståelse för den mänskliga upplevelsen och upptäcka nya sätt att blomstra i en föränderlig värld. Följ med oss den 16-17 september 2023 i Stockholm för ett oförglömligt helgseminarium med Bruce Lipton.

En renässans inom cellbiologin har avslöjat de molekylära mekanismer som överbryggar kroppen och sinnet. Styrningen av hälsa och beteende, som man tidigare trodde var i genernas domän, har nu dynamiskt kopplats till miljön, och ännu viktigare, till vår uppfattning om miljön. Lär dig allt om biologin bakom att stiga in i din egen kraft och hur du kan frodas i en värld i förändring på denna tvådagars-workshop med den världsledande läraren Bruce Lipton.

Vad kan du förvänta dig av Bruce under det två dagar långa seminariet?

Bruce H. Lipton, Ph.D., bästsäljande författare till The Biology of Belief, tar dig med på en resa från cellens mikrokosmos till sinnets makrokosmos. Denna dynamiska och illustrerade presentation är utformad för att alla ska hänga med och utforskar de cellulära mekanismerna genom vilka våra tankar, attityder och övertygelser skapar förutsättningarna för vår kropp och vår plats här på jorden.

De insikter du får under helgen kommer att engagera ditt sinne, inspirera din ande och utmana din kreativitet, eftersom du kommer att förstå den enorma potentialen i att tillämpa dessa metoder för personlig transformation i ditt liv.

Vad du kommer att få ut från detta event:

Effektiv beteendeförändring: Upptäck betydelsen av personlig transformation som en katalysator för att skapa en fredlig och hälsosam värld. Utforska praktiska strategier för att påbörja en positiv förändring i ditt eget beteende.

Den nya vetenskapen: Få insikter i de banbrytande vetenskapliga upptäckterna som avslöjar den djupa kopplingen som finns mellan dina celler, sinne, kropp och själ. Lär dig hur du kan använda denna kunskap för att förbättra ditt välbefinnande och personliga utveckling.

Förnya din hälsa: Lås upp den inneboende potentialen för hälsa inom dig. Upptäck hur du kan aktivera och använda den extraordinära kraft som finns inom dig för optimalt välbefinnande. Få en djup förståelse för de verkliga orsakerna till sjukdom och utforska holistiska healingmetoder.

Blomstra i framtiden: Finn hopp för vår planet och mänsklighetens framtid genom att omfamna kraften inom dig själv. Utforska tekniker för att höja ditt medvetande och expandera din potential så att du kan blomstra i en föränderlig värld.